Přátelák Paladins vs Lopaty v nové aréně

Zároveň s LHL zápasy si naši kluboví „managers“ domlouvají přáteláky. Tentokrát si napsali Laci (Profinit Paladins) s Dominikem (HC Lopaty). Domluva nebyla dlouhá – Laci našel časový slot v nové SPM Aréně ve Smíchově – Butovicích a tu si chceli vyzkoušet oba týmy.

Bylo to v úterý 5.12. Oba týmy si hru náramně užili, prostory v SPM Aréně byly skvělé, a nikomu nevadilo že šatny byly tzv. „buňky“, nebo že na ledu byla zima – tak to má být a my jsme se zahřáli hrou!

Paladins vs Lopaty v SPM Aréně

Finální skóre Paladins vs Lopaty bylo 3:3 (1:0, 3:2, 3:3). Skórovali:

HC Lopaty: Dominik Štarc #97 2+0, Šimon Pokorný #34 1+0

Profinit Paladins: Jiří Skládal #404 1+1, Michal Boháč #69 1+0, Sety Kadlec #500 1+0, Patrik Beck #87 0+1, Vašek Hrabě #63 0+1

Po zápasu si kapitáni připomenuli: LHL zápasy (a taky přáteláky) se hrají bezkontaktně. Několik hráčů si stěžovalo, že byly dohrání. Ačkoliv to nebyl úmysl nebo nešlo o typický „hit“ (např. zkušenější obránce jenom „neuhnul“ a navážil se směrem k protihráči), v hobby hokeji je potřeba předcházet jakémukoliv zranění. To, jaká hra tělem je v LHL tolerována a jaká již ne, si můžete najít v PRAVIDLECH – každého vyzýváme k přečtení (hráči jsou informování před sezónou). Část „hra tělem“ zní následovně (doporučujeme si ale přečíst pravidla v plném znění na odkazu výše):