6. zápas LHL

Druhý zápas LHL mezi týmy The Bohemian Beavers a HC Lenochodi připadl na pátek 13.9.. Naprosto se naplnila pověra tohoto dne neb Lenochodi nastoupili jen se 7 útočníky a 4 obránci proti kompletním třem útoků a dvěma Bobřím obranám.

První třetina ovšem vůbec nebyla dominantní záležitostí Kanadských Bobrů, jak by se dalo předpokládat. Lenochodi byli naprosto vyrovnaným soupeřem. A měli občas i více ze hry. Ovšem opět je trápila jejich špatná koncovka a výborně chytající Jonah. Ovšem i Vlasta v bráně Lenochodů předvedl několik zázračných zákroků. První třetina po vyrovnané hře nakonec skončila 0 : 0. Ovšem Lenochodi dominovali ve střelbě a vyhráli 13 : 6.

Druhá třetina je pro Lenochody třetinou problémovou. Hra na delší stranu jim nejde a navíc v takto málo hráčích to bylo ještě propastnější. Bobři druhou třetinu naprosto ovládli. A především Frank Nosek dal několik krásných gólů. Druhou třetinu Lenochodi prohráli vysoko 4 : 1 a na střely 10 : 8.

Třetí třetina zase více patřila Lenochodům. Hned na začátku třetiny Míra snížil a 4 : 2 a vypadalo to velmi nadějně. Ovšem pak Bobři zase odskočili na 5 : 2. Lenochodi ze sebe dolovali poslední sily a snažili se seč mohli. Pak Vašek dal krásnou teč, ale do Vlastovi branky.. ☹ a bylo to 6 : 3. Pak již Lenochodi snížili na konečných 6 : 4 víc už nebylo v jejich silách. Třetí třetinu ovšem Lenochodi vyhráli 3 : 2 a na třely vyhráli vysoko 16 : 8.

Konečný stav zápasu 6 : 4 pro The Bohemian Beavers je zasloužený, protože Lenochodi nedokázali proměnit neuvěřitelné množství šancí a dokonce nevyužili ani jednu z 5 přesilovek. Richard Meier měl asi špatný den neb byl 5x na trestné lavici.. ☹. Zápas to byl opravdu pěkný, rychlý a Lenochodům nevyšla zase pouze jedna třetina a musí zapracovat na koncovce a přesilovkách.

První hvězdou zápasu za HC Lenochody byl vyhlášen Vítek „Gudas“ Stachovský (v zápase vstřelil svůj vůbec první ligový gól – velká gratulace!!!)

Statistiky – The Bohemian Beavers vs HC Lenochodi – Lenochodí Liga 2024/25 (lenochodiliga.cz)