Přátelský zápas HC Hvězdní Rybáři vs B-Tým

Poslední prázdninový den se na novém stadionu v pražských Kateřinkách setkali k přátelskému utkání týmy Hvězdní Rybáři a B-tým. Vzhledem k blížícímu se začátku ligy šlo nejspíše o poslední přátelské utkání.

B-tým se dostal do vedení hned v začátku hry, ale Hvězdným Rybářům se podařilo hned v dalším střídání srovnat. Netrvalo ovšem dlouho a B-tým opět získal vedení, které v průběhu 1. třetiny navýšil na konečných 6:2 pro B-tým.

Ve druhé třetině se hra vyrovnala a nebyla již na góly tak bohatá. Oběma týmům se dařilo kombinovat, ale gólmani drželi své týmy a druhá třetina tak skončila 3:1 pro B-tým, který vedl po druhé třetině 9:3

V poslední třetině se toho už příliš neudálo, oba týmy byli již s výsledkem smíření, ale i přesto se hrál stále pěkný hokej, nicméně vládli především gólmani, a tak padl pouze jeden gól do sítě Rybářů.

Zápas nakonec skončil 9:3 pro B-tým, ale především díky první třetině. Hra se poté vyrovnala a hrál se přátelský a pěkný hokej.

HC Hvězdní Rybáři

Martin Bajer (1+0), Jiří Bárta, Vít Brožík, Marie Čermáková, Peter Fedorík, Petr Hanuš (1+1), Jiří Kiška, Tomáš Major (1+0+2TM), Petr Teplý – Jan Fiala, Lukáš Homolka (0+1), David Lopatecký „C“, Veronika Ždánská (0+1)

Šimon Kalík

B-Tým

Petr Silovský (3+1), Jakub Smolík (0+1), Jakub Škabrada (1+1), Martin Koutný (2+2), Karel Vančura, Jakub Mančal, Jan Fiala (1+0), Tomáš… (0+1) – Jakub Jonáš, Jakub Vlček „C“ (0+1), Martin Hladký (1+0), Walter Schubert (1+0)

Tomáš Plánička