Paladins: nové světlé dresy a alternativní logo!

Paladins si opravdu dají záležet na inovacích v novém roce 2023! I když herně to jde s novinkami pomaleji 🙂 tak si dopřáli nové alternativní logo a zbrusu nové světlé dresy!

Nové dresy již zkusili na dvou tréninkových zápasech modří vs. bílí, a taky na pravidelném tréninku s jejich trenérem Dominikem Havelkou.

[ngg src=“galleries“ ids=“2″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Dresy „vybavil“ Laci s pomocí firmy Profinit, která již od začátku Paladiny podporuje a tvoří základ týmu (Tomáš Ulrych – organizace ledů, Vláďa Rytíř, Michal Roškanin, Tom Rezek – marketing, Jiří Tišler – soupisky, a jiní)! Do teamu se později přidali po známosti hráči z firem Custom Ink (Laci Maršík, Michal Boháč, Lukáš Tomasy, Honza Beneš, Honza Blažek) a Sim Companies (Patrik Beck), klienti Profinit-u a známì. Firmy, které podpořili výrobu dresů, jsou právem zobrazeny na dresech jako sponzoři. Nezvyklé na hobby hokej, ale v dnešní době hráči pomoc uvítají. Profinit je nadále hlavním sponzorem, podporuje hokej i jiné sportovní kroužky zaměstnanců, a pomohl taky s grafickým návrhem. Nový Paladin je ale dle Laciho jenom alternativním logem. Hlavním logem zůstává návrh Paladin s erbem – mají ho taky na rukávech nových dresů.

Nové světlé dresy Paladins!
Paladins logo (původný Paladin zůstává hlavním logem) a firmy které nás podporují – děkujeme!

Prvý ligový zápas ve světlých dresech má Profinit Paladins již teď v pátek proti B-Týmu v Černošicích! Víc o Paladinech najdete v článku O Týmu: Paladins a v soupisce.