2. Galavečer LHL

Dne 21.6.2024 se uskutečnil již druhý Galavečer LHL, kterým jsme udělali tečku za 2. sezónou Lenochodí Hokejové Ligy 2023/2024. Párty se uskutečnila opět v restauraci U Bůčka v místním kouzelném retro sále. Oproti loňsku se sešlo o hodně více hráčů a rodinných příslušníků a přibyli nám také kluci z HC Lopaty, kteří nastoupili do 2. sezóny. Páteční večer plný očekávání a netrpělivosti, jak to vše dopadlo, 😊ještě stupňovalo opravdu nesnesitelné vedro. A v 18:30 to vše začalo! 😊

A takto to vše dopadlo:

Kanadské bodování

  1. Roman Růžička – HC Lenochodi
  2. Alan Crosby – The Bohemian Beavers
  3. Sami Virtanen – The Bohemian Beavers

Útočník – pořadí

  1. Sami Virtanen – The Bohemian Beavers
  2. Petr Hanuš – HC Hvězdní Rybáři / Roman Růžička – HC Lenochodi
  3. Olda Chramosta – HC Lenochodi

Obránce – pořadí

  1. Alan Crosby – The Bohemian Beavers
  2. Michal Dvořáček – HC Profinit Paladins
  3. Jakub Vlček – B-Tým

Brankář – pořadí

  1. Jonah Hudson – The Bohemian Beavers
  2. Eda Moravec – HC Hvězdní Rybáři
  3. Jakub Nágl – HC Lenochodi

Hráčka LHL – pořadí

  1. Veronika Ždánská – HC Hvězdní Rybáři
  2. Petra Nosková – HC Lenochodi
  3. Marie Čermáková – HC Hvězdní Rybáři

Nejužitečnější hráč Play off

  1. Sami Virtanen – The Bohemian Beavers
  2. 2. Ladislav Logaj – The Bohemian Beavers
  3. 3. Frank Nosek – The Bohemian Beavers

Tabulka 2. sezóny LHL 2023/2024

1. The Bohemian Beavers

2. HC Hvězdní Rybáři

3. B-Tým

4. HC Lenochodi

5. HC Profinit Paladins

6. HC Lopaty

Po vyhlášení vítězů a rozdání pohárů a medailí jsme si všichni zasloužili velmi dobrý raut, který pro nás připravil personál restaurace U Bůčka.

Od 20 hodin začal hrát skupina EKG. To byl zprvu trochu problém, neb hoši to vzali od podlahy a opravdu rockově, a tedy nebylo slyšet vlastního slova. Trochu jsem neodhadl velikost sálu apod. Ale nutno dodat, že hned od prvních tonů rockových kytar si taneční parket podmanili přítomné děti a naprosto neúnavně tančily. Po prvních pěti skladbách jsme se domluvili na razantním ubrání zvuku a již to bylo OK. Ale i díky horku, který na sále bylo se mnoho hostů odebralo ven před restauraci, kde bylo více dýchatelno. Ovšem s přibývajícím časem se na parket vraceli i dospělí, a nakonec parket naprosto ovládl B-Tým. A EKG museli přidávat a nekončili ve 22h jako bylo domluveno, ale hráli až do 22:30 a bylo to super.

Tak věřím, že jsme důstojně zakončili 2. sezónu LHL. A již je v plném proudu příprava na 3. sezónu, na kterou se všichni těšíme!

Ještě mi na závěr dovolte abych i zde vám všem poděkoval za supr zápasy, za úžasné hokejové zážitky, za radost z vítezství i za smutek z proher. Jsem rád, že spolu hrajeme v LHL a že se dokážeme sejít i mimo led a dát si pivo a pobavit se tak jako včera.