2. zápas play off LHL

Dne 24.5.2024 proběhl druhý zápas o první místo v 2. sezoně LHL mezi týmy The Bohemian Beavers a HC Hvězdní Rybáři.

Zápas to byl opravdu důstojný závěru ligové sezony. Rychlý, přiměřeně tvrdý a plný napětí. Zpočátku byli lepším týmem Rybáři. Velmi rychle se ujali vedení a Bobři jen do konce první třetiny snížili na 1 : 2. Poté Bobři trochu více přitvrdili hru a tím rozhodili z konceptu Rybáře. Ti začali více kazit hru. To mělo za následek 3 góly v jejich síti v druhé třetině. Ve třetí třetině se Rybáři zase našli. Hra se srovnala. Ke konci zápasu Rybáři bojovali, ale zvrátit výsledek se jim nepodařilo. Končený stav zápas 5 : 3.

Touto druhou výhrou v malém play off LHL se stal tým The Bohemian Beavers vítězem 2. sezony LHL. Obhájil tak prvenství z loňské sezóny. HC Hvězdní Rybáři předvedli obrovský pokrok ve své hře v letošní sezoně a z posledního loňské místa skončili na skvělém místě druhém.

Skončila tedy 2. sezóna LHL. Bylo to zase fajn si zahrát spolu hokej! Užít s i společné chvíle na ledě a těšit se z vítězství, ale i si prožít nějaká ta zklamání z proher. Moc všem děkuji! Už za pár dní začneme společně připravovat již 3. sezónu LHL, na kterou se ohromně těším a věřím, že i vy všichni!