6. zápas LHL ligy

Sobotní zápas dopadl lépe pro Rybáře, kteří vyhráli nad Paladins.
V tuto chvíli jsou Lenochodi posledním týmem, který zatím nemá na svém kontě vítězství, ale to se může 4.11. změnit. O dojmy ze zápasu jsme tentokrát požádali zástupce z každého týmu.

Marek Štalmašek (útok, Profinit Paladins)

Mali sme už horšie zápasy s lepším výsledkom.

Za nás nie je moc čo popísať, žiaľ. Rybári dávali gól zo skoro každej šance a navyše mali asi 2 momenty, keď zdvíhali ruky nad hlavy, ale keďže rozhodca gól nevidel a naši hráči tvrdili, ze puk za čiaru neprešiel, gól nebol uznaný. Opticky to ale na lade nevyzeralo na až tak veľkú prevahu. Mali sme už horšie zápasy s lepším výsledkom. Len sme v sobotu neboli schopní dať gól.
Pekný moment, ktorý podtrhol náš herný marazmus bol, keď Roman [Zákutný, č.9, skúsený útočník Paladins, pozn. red.] s pukom spadol za bránou a zo zúfalstva v leže odpálil puk smerom na os klziska. Tam si nakorčuľoval Honza Hanuš [č. 34 Paladins, skúsený obránca, pozn. red.] a asi štvrtý golfák v poradí mu už konečne sadol a prestrelil brankára Rybárov.

David Pacovský (manažer a náhradní brankář, Hvězdní Rybáři)

Rybářům to tam zkrátka a dobře padalo. Excelentní výkon u časomíry.

Přináším nikoli profesionální reportáž, spíš jen několik fragmentů.
Předně souhlas s Markem Štalmaškem, že Rybářům to tam zkrátka a dobře padalo, zatímco Paladins se ne a ne trefit. Vývoj skóre vypadal jednoznačně, ke snížení z pohledu Profinitu na 1:7 došlo až hluboko ve 2. třetině. Obraz hry takhle jednostranně rozhodně nepůsobil.
Dále bych si dovolil upozornit, že Veronika podala excelentní výkon u časomíry (podotýkám, že 30vteřinové diskrepance mezi třetinami nejdou na její vrub). Není to zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.
V individuálním bodování zazářili Richard Sopko (0+4) [č.8, útok, Rybáři, pozn. red.] a především Petr Purtík (5+1) [č.99, útok, Rybáři, pozn. red.]. Eda Moravec [č.32, brankářská jednička Rybářů, pozn.red.] zachytal s úspěšností 95,65 %.
Rozhodčímu a všem účastníkům patří díky za plynulou, svižnou a vesměs čistou hru – tudíž se všechno podařilo odehrát na standardní čas.

Statistiky: https://lenochodiliga.cz/event/hvezdni-rybari-vs-profinit-paladins

Záznam: https://lenochodiliga.cz/2022/10/25/zaznam-hvezdni-rybari-vs-profinit-paladins-22-10-2022

Galerie

Pozdrav na úvod, Škoda Icerink. Bílí Hvězdní Rybáři – domáćí, tmaví Profinit Paladins – hosté, ikdyž oba týmy pokladají Škoda Icerink za svůj domácí stadion.
Vláďa Rytíř (18, Paladins) v rychlém protiútoku, doplněn Tomem Rezkem (39, Paladins), brání Michal Sakáč (65, Rybáři) a Jan Hořínek (13, Rybáři).