2. zápas LHL ligy

V pozdním pátečním večeru 23.9.2022 proti sobě nastoupili poprvé v LHL The Bohemian Beavers a B-Tým. Pro oba to byla, jak premiéra v LHL, tak premiéra v nějaké ligové soutěži. Na obou týmech bylo vidět, jak jsou natěšení a jak pracuje jejich motivace do zápasu.

Bobři na B-Tým v prvních minutách 1. třetiny přímo vlétli. Uzamkli je v jejich obranné třetině a klukům z B-Týmu se po dlouhé minuty nepodařilo vůbec opustit svoje obranné pásmo ani vyhodit puk. A pak začali padat do jejich sítě góly. Nakonec 1. třetina skončila 5:1 pro Bobry.

Na B-Týmu bylo vidět, že nejsou zvyklí hrát na velkém hřišti (to samé trápení má tým Lenochodů). A Bobři jasně ukázali, že jsou zkušeným týmem, který již hraje delší čas a hráči o sobě vědí a ví kam dát puk a kam se postavit.

Druhá třetina již ale byla více vyrovnaná. B-Tým již našel svojí hru. Kluci především zrychlili a už se na hřišti nehledali a hned to bylo vidět. Bobři věděli, že mají nahráno, tak trochu ubrali a kontrolovali hru a nakonec 2 třetina skončila 4:2 pro Bobry.

A třetí třetina, již byla naprosto vyrovnaná a v některých herních situacích byl B-Tým i rychlejší a více kombinoval a střílel. Hlavně si dával více pozor na přesnou kombinační hru Bobrů. A také to bylo vidět i na výsledku neb 3.třetina skončila sice výhrou po Bobry, ale již jen 2:1.

Byl to skvělý zápas a myslím, že oba týmy si ho užili. Já jsem si to užil moc! Přišel jsem jen s plánem pomoci s organizací na začátku zápasu a vysvětlit časomíru, ale super hra mě vtáhla natolik, že jsem vydržel po celý zápas. Tedy oběma týmům moc děkuji za bezva hokejový zážitek. A mohu slíbit, že příště zase posuneme zážitek o kousek dál, přivezeme vlastní muziku a doufejme, že se nám začnou plnit tribuny!

Zdeněk

Statistiky: https://lenochodiliga.cz/event/the-bohemian-beavers-vs-b-tym

Záznam: Dodáme

Galerie

Útok na úvod utkání od Beavers, kteří zaskočili B-Tým.
Roman Polehla (B-Tým) si hlídá tyčku.
The Bohemian Beavers!
B tým
B-Tým!