První Galavečer LHL

Dne 19.5.2023 se uskutečnil v restauraci U Bůčka, na Slivenci, první Galavečer LHL Sešli hráči všech týmů z LHL. Někteří byli doprovázeni i svými partnerkami a dokonce se účastnili i celé rodiny. K Bůčkovi dorazili také fanoušci, zástupci časoměřičů a rozhodčích.

V rámci slavnostního večera byla definitivně ukončena první sezona LHL 2022/2023. Proběhlo vyhlášení individuálních cen a samozřejmě cen klubových.

Individuální ceny

Kanadské bodování

1.místo – Sami Virtanen – The Bohemian Beavers

2.místo – Alan Crosby – The Bohemian Beavers

3.místo – Sebastian Crosby – The Bohemian Beavers

Nejlepší útočník

1.místo – Sebastian Crosby – The Bohemian Beavers

2.místo – Martin Koutný  B-Tým

3.místo – Petr Silovský – B-Tým a Olda Chramosta – HC Lenochodi

Nejlepší obránce

1.místo – Alan Crosby – The Bohemian Beavers

2.místo – Nick Beggs – The Bohemian Beavers

3.místo – Jakub Vlček – B-Tým

Nejlepší brankáři

1 místo – Jonach Hudson – The Bohemian Beavers

2. místo – Vojtěch Gregor – B-Tým

3.místo – Vlastimil Kučera – HC Lenochodi

Klubové umístění

1. The Bohemian Beavers  

2. B-Tým

3. HC Lenochodi

Nejlepší rozhodčí LHL

Tomáš Nosek

Po rozdání cen, proslovech předsedy LHL a jednotlivých vítězů 😊byl čas si dát něco dobrého k jídlu. Myslím, že místní guláš nadchnul většinu účastníků a pozadu nezůstal ani úžasný tatarák.

Ale všichni se již nemohli dočkat až začne hrát muzika 😊 Živě nám přijela zahrát skupina složená ze dvou kaple EKG a Harmony až ze Sušice. Takto se dali dohromady jen pro náš Galavečer. A již od prvních taktů bylo jasné, že to budou super dvě hodiny. A dlouho netrvalo a začalo se i tančit. S přibývajícím časem se i naše taneční kreace více a více uvolňovaly. Především B-Tým byl ve svém tanečním umění naprosto nepřekonatelný. Po více než dvou hodinách nikdo nechtěl kapelu pustit z podia a museli přidávat tři skladby!

Pomohli jsme složit aparaturu a pomalu opustili historický sál U Žilinů a přemístili jsme se do jiných částí restaurace. Ale to již bylo méně a méně účastníků a někteří z nás již byli tancem dost znaveni… 😊 Jak mi napsal v neděli David od Rybářů „…a jako tabulkově poslední, jsme poslední odcházeli…“ a za to jim náleží velké uznání!

Myslím, že jsme důstojně zakončili první sezonu LHL a náležitě to vše oslavili. Je super, že se můžeme takto sejít, jako kamarádi, přátelé i mimo led a užít si vydařený večer! Je to přesně to proč LHL vznikala, bavit se hokejem, ale umět se pobavit a sejít se i jindy a jinde. A proto doufám bude LHL fungovat ještě pár dalších let.