17. zápas LHL ligy

B-Tým vyzval jako domácí tým Profinit Paladins na druhý vzájemný zápas. Po prvním (3:2 pro Paladiny) se očekávalo vyrovnané klání. Opak však byl pravdou.

B-Tým skóroval hned v prvním střídání a na 2:0 potvrdili krátko na to. Paladins si tehdy říkali – to se stává, musíme přitvrdit důrazem, zrychlit a hlavně nenechávat gólmana Lukyho samotného, vyhnout se přečíslením. B-Tým však měl celý zbytek zápasu navrch, a to nejen psychicky. Byly dřív u puku u mantinelu, vyhráli téměř každý souboj o puk a těžili z toho (video odkaz, gól Silovský po dobruslení puku od Slavíčka). Byly u brány kde tečovali a doráželi (video odkaz, gól Smolík po střele Vlčka). Vyhrávali buly a to i způsobem že si hodili puk za zády centra a razili přímo do útoku (video odkaz, gól Silovský). Kombinačně taky na výbornou (video odkaz, hezký gól Koutného po střílené nahrávce Kotlasa).

Po trochu krutém ale zaslouženém převálcování Paladinů 13:1, B-Tým sportově konstatoval že jim to záhadně vše padalo a vycházelo, a že to taky mohlo být tím že využili opoždění ledu o 15 minut a sedli si před zápasem do zdejší hospůdky nad ledem :). Paladini konstatovali že se musí vrátit k základům a taky zavedou nový systém přípravy kádru. Kdo se divil, proč odrazu taká změna výsledku, tak možná i tím že Paladins u výhry 3:2 měli užší soupisku, protože většina Paladinů sužovala viróza. Postavili to tehdy na pár šikovných hráčích, oslovili i hráče kteří hrají zřídkavě ale dobře, a sedlo si to. Celkově Paladini mají přes 40 zájemců o ligu a kádr se mění, naopak za B-Tým nastupujou ti samí ostřílení borci.

Ze zápasu vyzvedneme 2 hattricky za B-Tým: Silovský (3+3) Smolík (3+1), ale i 6 bodový výkon Koutného (2+4). V bráně však za to nemohl Paladin Lucky Stlukal, který čelil až 56 střeleckým pokusům (76.8%), a gratulujeme Vojtovi Gregorovi k famózní úspěšnosti 97.4%, když ho překonal jenom Vlado Kozák z nájezdu.

Statistiky: https://lenochodiliga.cz/event/b-tym-vs-profinit-paladins

Ze zápasu měl vzniknout záznam, ale kamera se naklonila tak máme ZÁBĚRY z jedné strany ledu 🙂

Galerie

Úvodní rozbruslení.
Vítězství B-Týmu!
Profinit Paladins – úsměvy že to mají za sebou 🙂 Nové dresy jim zatím štěstí nepřinesli, snad příště!