7. zápas LHL ligy

Tak tento zápas byl opravdu napínavý do poslední sekundy! Paladins ale vyhráli o gól 3:2, a to i navzdory početné marodce a karanténě, kdy jenom 7 Paladinů mohlo nastoupit.

V porovnání s až 18-člennou Paladins soupiskou v prvních zápasech, jednou dokonce 19, se jednalo o opravdu nečekanou situaci, ke které ale přispěl i fakt že se hralo na sváteční den. „Zachránili“ je kluci z Černošic a hobby hokejů na Kobře, kteří někdy skočí na Paladins ledy, nebo naopak Paladins na jejich. Na soupisku tak byly dopsání Michael Jaroš, Vašek Kutílek a Michal Stejskal (dokopy tedy 10 hráčů), přičemž Michaelovi a Vaškovi se povedlo hned v prvním zápase skórovat a odnášejí si 2-bodové statistiky (1+1). Tito borci se tedy stávají čestními Paladiny a v rámci širší soupisky je rádi doplní i někdy příště.

B-Tým hrál jako obvykle v 10-ti členné sestavě. I přes to, že to rozhodně nebyl jejich den, neposlouchal je puk a hra byla dost zmatečná, podařilo se vstřelit 2 góly, konkrétně se prosadili Petr Silovský a Jakub Jonáš, takže si ze zápasu odnáší body obě pětky. K dalším gólům již bohužel chybělo štěstí a rozhodně také nepomohl nešťastný pád centra a střelce Petra Silovského, při kterém si narazil kostrč. Paladini tedy nakonec vstřelili zaslouženě o jeden gól víc, prosadil se i lídr jejich obrany Adam Řepka, který ale nastupuje i v útoku, tentokrát jako centr první formace.

Skvělá byla taky úspěšnost gólmanů, Lukáš „Lucky“ Stloukal (Paladins) 93% a Vojtěch Gregor (B-Tým) 92%, parádní výkon!

Oba týmy si zápas užili, Paladinům k druhému vítězství gratulujeme!

Statistiky: https://lenochodiliga.cz/event/profinit-paladins-vs-b-tym

Záznam: https://lenochodiliga.cz/2022/11/01/zaznam-profinit-paladins-vs-b-tym-28-10-2022

Galerie

Buly v obranném pásmu B-Týmu, za Paladins centr Adam Řepka (28), proti němu Martin „Kout“ Koutný z B-Týmu (32). Adam se prosadil gólově (statistiky LHL 1+0), Kout na gól asistoval (statistiky LHL 0+3).